fbpx

Aanmelden voor de ALV 2020

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de ALV

 

De Algemene Ledenvergadering vindt in 2020 op zaterdag 21 november plaats. Na de ALV kun je twee interessante workshops bijwonen:

 

  • ‘Gameverslaving’ door de heer Michiel Smit
  • ‘Zelfregulatie / de stoplicht methode’ door de heer Peter Ribbens

 

Als je zowel aan de ledenvergadering als de workshops deelneemt, krijg je 6 PE-punten. Woon je alleen de ledenvergadering óf de workshops bij, dan krijg je 3 PE-punten.

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor de ALV en/of de workshops, en eventueel de boeken ‘Stress te lijf met energie’ en ‘Gameboy’ bestellen.

 

Praktische informatie

 

  • Aan de ledenvergadering zijn geen kosten verbonden.
  • De workshops zijn gratis als je ABvC-lid bent en ook de ledenvergadering bijwoont.
  • Mocht je besluiten om alleen de workshops bij te wonen dan betaal je hiervoor € 35,00.
  • Als je geen ABvC-lid bent kun je toch de workshops bijwonen. In dat geval betaal je hiervoor € 35,00.

 

Het boek ‘Stress te lijf met energie’, geschreven door Peter Ribbens kun je bestellen tijdens je aanmelding. De normale prijs voor het boek is € 29,50. De ABvC draagt € 5,00 per deelnemer bij aan de kosten waardoor je dit boek dat de basis is voor de workshop ‘Zelfregulatie’ kunt kopen voor slechts € 24,50.

Het boek ‘Gameboy’ van Michiel Smit, dat de basis vormt voor de workshop Gameverslaving is eveneens via het aanmeldingsformulier te koop. Normaal kost dit boek € 19,99. De ABvC draagt € 3,50 per boek bij, waardoor de prijs op € 16,49 komt.

Je krijgt de boeken thuisgestuurd. De portokosten worden door de ABvC betaald.

 

Let op!

Na het versturen van het formulier ontvang je automatisch via e-mail een kopie van de gegevens die je hebt ingevuld. Dit is de enige kennisgeving dat je bent aangemeld. In die kopie kom je de volgende regels tegen:

 

Heeft het boek ‘Stress te lijf met energie’ besteld

Heeft het boek ‘Gameboy’ besteld

 

Dit betekent niet dat je de betreffende boeken hebt besteld. Als je dit wél gedaan hebt dan staat er het volgende:

 

Heeft het boek ‘Stress te lijf met energie’ besteld voor € 24,50 per boek
Heeft het boek ‘Gameboy’ besteld voor € 16,49 per boek

De bovenste regel in deze twee voorbeelden is dus slechts een kopje, zodat wij weten om welke vraag het gaat. Alleen als de tweede regel met het bedrag erin genoemd er staat, is dat een bevestiging dat je wél het betreffende boek hebt besteld.

 

 

 

Locatie

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden zowel de ALV als de workshops volledig online plaats, via de ZOOM software. Meer informatie over het exacte programma van die dag en de inloggegevens volgen later.

 

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

Meer info

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top