Aanmelden voor de ALV 2022

De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar op zaterdag 12 november plaats. Na de ALV kun je een interessante workshop bijwonen over E-health. Ben je geen lid van de ABvC? Dan kun je niet deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering maar wel aan de workshop, tegen een vergoeding van € 50,00.

Als je de ALV én workshop volgt krijg je daarvoor 6 PE-punten. Volg je alleen de ALV óf de workshop, dan levert dat 3 PE-punten op.

 

Workshop E-health

 

Hoe blijf je in ons digitale tijdperk aansluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving? Wat heb je nodig om blended hulpverlening( E-health) op passende wijze uit te kunnen voeren(materiaal, techniek, enz)? Hoe kun je hierbij zorg dragen voor een optimale onderlinge communicatie(sfeer)? Welke tips & trics horen hierbij en met welke mogelijke valkuilen moeten we rekening houden? Hoe zit het hierbij met onze online privacy en veiligheid? Kunnen we ten slotte middels digitaal “huiswerk” ook de tijd tussen onze gesprekken benutten en welke mogelijkheden zijn hiervoor?

 

Tijdens de workshop zullen we onder andere stil staan bij bovenstaande vragen en jullie hopelijk inspireren om met ons mee op ontdekkingsreis te gaan in de digitale wereld. Zorg dat je aanwezig bent bij de workshop en actief mee denkt hoe we onze begeleiding en geboden hulp toekomstbestendig en aantrekkelijk houden.

Hieronder zie je een kort filmpje van ons zodat je alvast kunt zien wie wij zijn.

 

 

 

 

 

Locatie

 

De ALV en de workshop E-health vinden dit jaar weer regulier plaats, op onze vaste locatie vanaf 10:00 tot ca 16:30 uur:

 

SSC “De Twee Marken”
Trompplein 5
3951 CR Maarn

 

 

Nieuw!

Zowel de ALV als de workshop worden live gestreamd zodat extern geïnteresseerden en leden die niet in staat zijn om naar Maarn te komen, de dag toch kunnen bijwonen.

De link voor digitale deelname zal je in dat geval ruim van tevoren toegestuurd worden.

 

Belangrijk!

Zodra je op de verzendknop hebt geklikt ontvang je via e-mail een kopie van het ingevulde formulier. Je ontvangt die kopie op hetzelfde adres dat je op het formulier hebt ingevuld. Dit is de enige bevestiging die je ontvangt dat je bent aangemeld voor de ALV en/of workshop.

 

 

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering 2022.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

Meer info

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top