Aanmelden voor de ALV 2023 en overige activiteiten

De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar op zaterdag 12 november plaats. Na de ALV kun je een interessante workshop bijwonen over E-health. Ben je geen lid van de ABvC? Dan kun je niet deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering maar wel aan de workshop, tegen een vergoeding van € 50,00.

Als je de ALV én workshop volgt krijg je daarvoor 6 PE-punten. Volg je alleen de ALV óf de workshop, dan levert dat 3 PE-punten op.

 

Workshop Gebarentaal

 

Na de ALV zal er een workshop plaatsvinden over gebarentaal. Verdere informatie volgt later.

 

Locatie

 

De ALV en de workshop E-health vinden dit jaar weer regulier plaats, op onze vaste locatie vanaf 10:00 tot ca 17:00 uur:

 

SSC “De Twee Marken”
Trompplein 5
3951 CR Maarn

 

Zowel de ALV als de workshop worden live gestreamd zodat extern geïnteresseerden en leden die niet in staat zijn om naar Maarn te komen, de dag toch kunnen bijwonen.

De link voor digitale deelname zal je in dat geval ruim van tevoren toegestuurd worden.

 

Belangrijk!

Zodra je op de verzendknop hebt geklikt ontvang je via e-mail een kopie van het ingevulde formulier. Je ontvangt die kopie op hetzelfde adres dat je op het formulier hebt ingevuld. Dit is de enige bevestiging die je ontvangt dat je bent aangemeld voor de ALV en/of workshop.

 

 

  Blijf op de hoogte van de ABvC

  Nieuwsbrief

  Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

  Meer info

  Lid worden?

  Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

  Meer info

  Komende workshops

  De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

  Naar de agenda
  Top