Aanmelden voor de startersdag voor nieuwe leden

De ABvC wil op verschillende manieren waarde toevoegen aan het lidmaatschap. Dit doen we o.a. door middel van themadagen en workshops, Meet & Greets, het faciliteren van intervisiegroepen, het uitbreiden van ons netwerk om counselling meer bekendheid te geven en door nieuwe leden een goede start te geven door middel van een (online) bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst heb je de gelegenheid om in contact te komen met het bestuur en collega counsellors. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar verwachten.

Wat gaan we doen?

 

  • Kennismaken met het bestuur en met elkaar
  • Je krijgt informatie over de vereniging en
  • een korte uitleg over het herregistratie proces
  • Verder ontmoeten we elkaar en kun je vragen stellen

 

Praktische informatie

 

Op 15 mei 2023 vindt deze bijeenkomst plaats van 19.30 – 21.30 uur. Het is een online bijeenkomst die via ZOOM plaatsvindt.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onder deze tekst. Drie dagen voor de bijeenkomst ontvang je een ZOOM-link om deel te kunnen nemen.

We vinden het leuk als je erbij bent!

 

 

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

Meer info

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top