Algemene Ledenvergadering 2023

 

De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar op zaterdag 11 november plaats. Na de ALV kun je een interessante workshop bijwonen over de Polyvagaaltheorie. Ben je geen lid van de ABvC? Dan kun je niet deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering maar wel aan de workshop, tegen een vergoeding van € 50,00.

Als je de ALV én workshop volgt krijg je daarvoor 6 PE-punten. Volg je alleen de ALV óf de workshop, dan levert dat 3 PE-punten op.

 

Workshop Polyvagaaltheorie

 

De polyvagaal theorie (PVT) is de theorie die gaat over de neurobiologie van gevoelens van veiligheid. Wanneer je zenuwstelsel veiligheid kan en mag ervaren dan heb je een open houding, veel speelsheid, creativiteit en kracht. Je kunt optimaal functioneren, het leven goed doorleven met alle ups en downs.

Het is een manier om naar de werking van het zenuwstelsel te kijken. Met een dieper besef van de biologische reacties die de kwaliteit van de therapeut-client relatie en de wederzijdse verbondenheid beïnvloeden en daarmee het gevoel van veiligheid van de cliënt. Deze theorie kan Registercounsellors ondersteunen in het begeleiden van cliënten.

 

Locatie

 

De ALV en de workshop vinden dit jaar weer regulier plaats, op onze vaste locatie vanaf 10:00 tot ca 17:00 uur:

 

SSC “De Twee Marken”
Trompplein 5
3951 CR Maarn

 

Zowel de ALV als de workshop worden live gestreamd zodat extern geïnteresseerden en leden die niet in staat zijn om naar Maarn te komen, de dag toch kunnen bijwonen.

De link voor digitale deelname zal je indien je besluit online deel te nemen, 3 dagen van tevoren toegestuurd worden.

 

Belangrijk!

Zodra je op de verzendknop hebt geklikt ontvang je via e-mail een kopie van het ingevulde formulier. Je ontvangt die kopie op hetzelfde adres dat je op het formulier hebt ingevuld. Dit is de enige bevestiging die je ontvangt dat je bent aangemeld voor de ALV en/of workshop.

 

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de ALV en/of workshop

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Binnenkort verschijnt hier een nieuwsbrief over alle nieuwtjes rondom de ABvC en counselling in het algemeen.

Meer info

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top