Lid worden

De ABvC kent twee categorieën leden. Je kunt je registeren als aspirant counsellor of als Registercounsellor ABvC®.

 

Aspirant counsellor

Dit lidmaatschap staat open voor personen die kunnen aantonen dat zij een door de ABvC erkende NVAO hbo-opleiding hebben gevolgd en bezig zijn met de door de ABvC vereiste aanvullende opleiding.
Bij de aanvraag dient een digitale kopie van het hbo-diploma en het inschrijvingsbewijs van de te volgen aanvullende opleiding te worden meegestuurd.

De contributie bedraagt € 178,00.Registercounsellor ABvC®

Dit lidmaatschap staat open voor personen die een door de ABvC erkende NVAO hbo-opleiding hebben gevolgd en daarnaast de vereiste aanvullende opleiding hebben afgerond. Bij de aanvraag dienen  digitale kopieën van de behaalde diploma’s mee te worden gestuurd alsmede het CV.  Ons algemeen secretariaat zal de benodigde VOG aanvragen.

De contributie van dit  lidmaatschap bestaat uit:

 

  • € 220,00 per jaar
  • plus een jaarlijks vast te stellen bedrag voor de verplichte collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspremie (BAV). Richtlijn: € 115,00
  • plus een jaarlijks vast te stellen bedrag voor de SCAG (geschillencommissie). Richtlijn: € 40,00
  • Registratiekosten: € 40,00


Stuur met het registratieformulier nieuwe counsellor, een kopie van uw diploma’s en uw CV mee. Ons secretariaat zal voor u digitaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. U ontvangt per e-mail een verzoek om de aanvraag verder af te ronden. Na ontvangst van de VOG dient u ons hiervan een kopie toe te sturen. Hierna zal uw lidmaatschapsaanvraag verder in behandeling worden genomen.

 

Inschrijfgeld

Bij inschrijving is eenmalig een bedrag van € 125,00 verschuldigd.

 

Donateurs

Het is ook  mogelijk om donateur te worden van de ABvC, voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt en op de hoogte gehouden wil worden van ontwikkelingen op het gebied van counselling. Het donateurschap bedraagt € 40,00 per jaar.

 

Belangrijk

Contributie


In alle gevallen wordt de contributie per kwartaal berekend, en nieuwe leden zijn dus slechts de contributie verschuldigd voor het lopende en resterende kwartaal van het  jaar.

 

Collectieve verzekeringen

De ABvC heeft collectieve verzekeringen voor de leden afgesloten. Deze collectieve verzekeringen zijn verplicht voor elke Registercounsellor ABvC® en zijn gekoppeld aan het geregistreerd lidmaatschap. Deze verplichting geldt ook als men al elders is verzekerd.

 

 

De bovengenoemde tarieven kunnen jaarlijks door het bestuur aangepast worden.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top