fbpx

Lid worden

De ABvC kent twee categorieën leden. Je kunt je registeren als aspirant counsellor of als Registercounsellor ABvC®.

 

Aspirant counsellor
Dit lidmaatschap staat open voor personen die kunnen aantonen dat zij een hbo-opleiding volgen tot counsellor.

De contributie bedraagt € 160,00.Register counsellor
Dit lidmaatschap staat open voor personen die een erkende hbo-opleiding tot counsellor gevolgd. Kijk hiernaast voor een overzicht van erkende opleidingen.

De contributie van dit  lidmaatschap bestaat uit:

 

  • € 200,00 per jaar
  • plus een jaarlijks vast te stellen bedrag voor de verplichte collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekeringspremie (BAV). Richtlijn: € 110,00
  • plus een jaarlijks vast te stellen bedrag voor de SCAG (Geschillencommissie). Richtlijn: € 50,00


Stuur met het registratieformulier nieuwe counsellor, een kopie van uw diploma’s en uw CV mee. Ons secretariaat zal voor u digitaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. U ontvangt per e-mail een verzoek om de aanvraag verder af te ronden. Na ontvangst van de VOG dient u ons hiervan een kopie toe te sturen. Hierna zal uw lidmaatschapsaanvraag verder in behandeling worden genomen.

 

Inschrijfgeld
Bij inschrijving is eenmalig een bedrag van € 62,50 verschuldigd.

 

Donateurs
Het is ook  mogelijk om donateur te worden van de ABvC, voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt en op de hoogte gehouden wil worden van ontwikkelingen op het gebied van counselling. Het donateurschap bedraagt € 37,50 per jaar.

 

Belangrijk
In alle gevallen wordt de contributie per kwartaal berekend, en nieuwe leden zijn dus slechts de contributie verschuldigd voor het lopende en resterende kwartaal van het  jaar.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top