Commissie TRA

Taken

 

Waarborg

 

De commissie TRA is verantwoordelijk voor het waarborgen van het beroepsprofiel, de kwaliteit van beroepsuitvoering alsmede de professionalisering van de counsellors zoals vastgesteld in de richtlijnen van de ABvC.

 

 

Kwaliteitsbewaking

 

De kwaliteitsbewaking vindt plaats door het opstellen en actualiseren van richtlijnen en reglementen, toekennen van (her)registratie van leden, accrediteren van opleidingen, bij- en nascholing alsmede door het organiseren van beroepsgerelateerde workshops en themadagen.
Daarnaast heeft de commissie TRA de taak om het beroepsgebied van counselling voortdurend professioneel te ontwikkelen. De commissie TRA adviseert het bestuur vanuit haar expertise ten aanzien van vraagstukken die direct of indirect raakvlakken hebben met haar verantwoordelijkheden of taakgebieden.

 

Commissieleden

 

De commissie TRA bestaat uit de volgende personen:

 

Gloria Hubers van Assenraad
Jo Tummers

 

De commissie TRA is bereikbaar via email adres tra@abvc.nl

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top