Lidmaatschap opzeggen

Wij vinden het jammer dat je je lidmaatschap van de ABvC wilt beëindigen. Ervaar je niet langer de voordelen van het ABvC-lidmaatschap, of is er misschien een andere reden? In het formulier dat je kunt bereiken door rechts op “lidmaatschap opzeggen” te klikken, staat een aantal redenen vermeld waarom je wellicht je lidmaatschap zou willen beëindigen.

 

Als je dit formulier invult wordt je opzegging administratief verwerkt en ontvangen wij jouw waardevolle feedback. Hou er rekening mee dat je opzegging definitief wordt op 1 januari van het volgende jaar. Let erop dat je opzegging vóór 1 november van het betreffende jaar moet worden doorgegeven. Als je je opzegging later doorgeeft dan ben je het daaropvolgende jaar nog lid en dien je aan alle betalingsverplichtingen van dat jaar te voldoen.

 

Wij willen je erop wijzen, dat conform onze statuten en regelgeving je vanaf 1 januari van het betreffende jaar van uitschrijving het logo van de ABvC en de verwijzing naar de ABvC niet meer mag gebruiken op nota’s, briefpapier en websites. Ook het gebruik van het schildje (als je daarvan in het bezit bent) als bewijs van lidmaatschap is niet meer toegestaan.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top