Rechtsbijstandverzekering

Naast een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering heeft de ABvC ook een rechtsbijstandsverzekering voor haar leden afgesloten. De tussenpersoon voor deze verzekering is het assurantiekantoor Kendall Mason. Zij hebben de verzekering (ARAG ProRechtCombinatie®) ondergebracht bij SAA Verzekeringen. Als je lid wordt van de ABvC, word je automatisch opgenomen in deze collectiviteit. De premie, welke jaarlijks wordt vastgesteld,  wordt tegelijkertijd met het lidmaatschap gefactureerd.

Een individueel dekkingscertificaat op naam, wat alle verzekeringen bevat,  kan opgevraagd worden bij Kendall Mason via telefoonnummer 035-8200999. Kendall Mason brengt voor het individuele dekkingscertificaat € 9,99 in rekening.

 

De rechtsbijstandsverzekering dekt het volgende:

 

“Een verzekerde, die betrokken is geraakt in een geschil bij de uitoefening van zijn/haar activiteiten als therapeut en lid van de ABvC heeft voor gebeurtenissen die verband houden met het verrichten van de werkzaamheden, aanspraak op rechtsbijstand:”

 

  • Bij een tegen hem/haar ingediende klacht op grond van een geldende klacht- en/of tuchtrecht;
  • Dekkingsgebied is Nederland;
  • Er is sprake van vrije advocaatkeuze;
  • Maximale vergoeding € 6000,-
  • Eigen bijdrage € 500,-

 

De polisvoorwaarden kun je inzien op www.saa.nl/voorwaarden

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top