Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersoon is er voor u als u klachten heeft over de werkwijze of houding waarop u bent benaderd door uw Registercounsellor ABvC<sup>®</sup> of coach die lid is van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling.

Deze behartigt uw belangen en doet niets zonder uw toestemming. Een vertrouwenspersoon gaat altijd vertrouwelijk om met uw informatie. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon past bij het (kwaliteits)beleid binnen de beroepsvereniging.

 

De vertrouwenspersoon:

 

  • gaat na of er een oplossing in de informele sfeer mogelijk is
  • informeert over andere oplossingsmogelijkheden zoals klachtenprocedures
  • begeleidt desgewenst naar het bestuur van de ABvC of de SCAG

 

Samen met u kijkt de vertrouwenspersoon naar de stappen die u wenst te ondernemen. Contact met de vertrouwenspersoon kan ook anoniem.

 

Twee vertrouwenspersonen

 

Een vertrouwenspersoon moet te allen tijde onafhankelijk en onpartijdig zijn. Daarom heeft de ABvC twee vertrouwenspersonen aangesteld: mevrouw De Monyé behartigt de belangen van de ABvC-leden en mevrouw Boere staat de cliënten bij.

Ellen Boere

Vertrouwenspersoon voor cliënten

Telefoon: 0641437342

Ellen Boere, vertrouwenspersoon voor cliënten

Inge de Monyé

Vertrouwenspersoon voor ABvC-leden

Telefoon: 0653611691

Inge

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top