Visie

Visie

De ABvC staat voor het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk. De kwaliteit en effectiviteit van counselling zijn de speerpunten van de ABvC. Zij wil de bij haar aangesloten leden daarom ondersteunen en inspireren om hierin mee te groeien en de kwaliteit van counselling te verhogen en het beroep stevig te profileren in Nederland. De ABvC blijft daarom kritisch ten opzichte van haar huidige positie en streeft stapsgewijze groei in kwaliteit en bekendheid na.

 

 

 

Kwaliteit

 

De ABvC heeft zich altijd sterk gemaakt voor de kwaliteit van de bij haar aangesloten registercounsellors. Dit doet zij door kwalitatieve bij- en nascholing te organiseren voor haar leden, de eisen voor instroom regelmatig aan te passen aan de wettelijke vereisten maar ook aan de vereisten die de door de ontwikkeling van het werkveld worden gesteld. Ook vakliteratuur, supervisie, intervisie en visitatie dragen, door deskundigheidsbevordering, bij aan de kwaliteit van de registercounsellors.

Blijf op de hoogte van de ABvC

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ABvC en counselling in het algemeen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Lid worden?

Een lidmaatschap van de ABvC biedt veel voordelen als je als counsellor aan de slag wilt gaan. klik op de button voor meer informatie of om je aan te melden.

Meer info

Komende workshops

De ABvC organiseert regelmatig workshops en themadagen die je ook als niet-lid kunt bijwonen. Klik op de button voor meer informatie.

Naar de agenda
Top